I en annan del av Denver

Betrakta bilderna nedan.


De kommer från Aftonbladets startsida och
artikeln det länkas till handlar om det attentat som ett gäng driftiga män i sina bästa år tänkte utsätta demokraternas presidentkandidat Barack Obama för.

Beskåda de två anhållna männen. Ser de verkligen ut att ha vad som krävs för att mörda en presidentkandidat? Jag tvivlar. Den övre snubben, Nathan Johnson, ser mest ut som en lodare med en IQ någonstans kring 55 och den undre, Tharin Gartrell, tycks hysa en något ohälsosam beundran för den vite 80-talsrapparen Vanilla Ice vilket också det tyder på en IQ endast marginellt högre än mitt skonummer (42, för den som är nyfiken).

Totalt fyra män har anhållits för att ha planerat detta dåd. Hur de övriga två ser ut förtäljer inte historien men uppenbarligen har de bedömt att Nathan och Tharin är kloka nog att delta i deras lilla projekt. Om jag ska dra en parallell till Sverige känns det här ungefär som om "I en annan del av Köping"-gänget skulle gå ihop och få för sig att mörda Fredrik Reinfeldt.

Kommentarer
Postat av: Humlan

Som grädde på moset heter den tredje "Adolf" i efternamn, vilket ju tänkas vara lämpligt när man vill döda en svart potentiell president.

2008-08-27 @ 00:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback