Det går för övrigt inte som spelare att både vinna CL och kvala in till EM

Zlatanister. Oh how I love them!

Definitionen av "zlatanist" tål att upprepas: det handlar alltså INTE om alla som tycker Zlatan Ibrahimovic är en bra fotbollsspelare utan det handlar om de här hjonen som alltid hyllar Zlatan reservationslöst, alltid oavsett. Skulle Zlatan mörda tio människor skulle zlatanisterna kräva frikännande oavsett bevisläge, på den nivån är det.

Aftonbladet publicerar i dag en
artikel om att ett spelbolag satt lägre odds på att Zlatan inte kommer tillbaka till landslaget till EM-kvalet än att han gör det.

Min åsikt är glasklar: uteblir Zlatan från någon av kvalmatcherna utan giltigt skäl (dit hör för övrigt inte självvald landslagsbojkott) ska han inte spela i EM heller. Jag gillade inte att Henke och Ljungberg gled in och ut ur laget på räkmackor och jag gillar inte att Zlatan tar sig rätten att göra det heller. Jag hoppas Hamrén är tydlig med att antingen är man med eller också inte. Inga halvmesyrer tack.

Men. Zlatanisterna besudlar artikelns kommentarsfält. Här några exempel på deras intelligensbefriade dravel:

Rome, Idag 13:55
Skyldig???? Han har bara blivit sågad utav svenska median...

Ansanett, 51 år, Idag 14:20
Skyldig? Man får väl utgå ifrån att talangen fört honom dit där han är i dag och förresten har han fått så mycket sk*t här hemma att jag inte är förvånad om han tackar nej.

Kallekolle, 70 år, Idag 14:21
Varför skall Zlatan spela i ett blågult blåbärslandslag som i bästa fall kvalar in i en stor tunering och sedan åker ut direkt? Han får dessutom vara borta flera veckor extra från familjen. Det är Sverige som skall tacka Zlatan-inte tvärt om- att vi i hans bästa stunder ser en svensk värdlsstjärna på planen i världens största idrott!En kille från ett lilleputtland-otroligt.

Jannis, 24 år, Tumba, Idag 14:21
Säg NEJ för guds skull Zlatan! Svenska folket är inte värda dig! Dom vill inte ha dig och har aldrig stöttat dig! Satsa fullt på Barcelona ist så kan svenska folket ha sina älsklingar Elmander och Berg som nu är så mcyke bättre än zlatan =).

ironlix, 22 år, Idag 16:47
Skyldig att betala tillbaka? Bullsh*t! Han är i en position där han har möjligheten att vinna CL! Ska han då tacka ja och spela onödiga kval/träningsmatcher (där han riskerar att skada sig)? NEJ! Chansen att Sverige tar medalj i ett EM eller VM är väldigt dålig om man ser på spelar materialet och sättet som Landslaget spelar. Varför ska han då känna sig dum eller egoistisk för att han tackar nej.... Jag tycker att han gör helt rätt, ja menar vi lyckas ju knappt vinna mot malta

Garcia, Idag 19:26
Zlatan har ingen skyldighet att belata tillbaka till sverige. jag säger så här: zlatan har fotbollen i blodet pga att han är från ett annat land och oavsett om han är i sverige så kommer han alltid att spela den fotboll han spelar nu. han går mycket länge i internationell fotboll än vad många andra svenskar gör. hur går det för de andra svenskar i sina utländska klubbar???? inge vidare, inge spela tid. Det går inte bra för dem!

Okej, jag ska försöka sammanfatta skiten. Zlatan Ibrahimovic, vårt lands mest kända och troligen populäraste fotbollsspelare, är konstant sågad av media och avskydd av folket. Sverige är ett dåligt landslag från ett litet skitland och därför ska vi inte ställa upp med bästa laget eftersom det ändå inte kommer att räcka. En enskild spelares möjlighet att vinna Champions League är viktigare än ett landslags chans att kvala in till ett stort mästerskap. Det går för övrigt inte som spelare att både vinna CL och kvala in till EM. Vidare har Zlatan sina rötter på Balkan och det är bara därför han är en så bra spelare och hade han varit "svensk" hade han inte alls blivit så bra som han är nu. Sist men inte minst är vi fotbollssupportrar ena otacksamma jävlar för att vi vill att bästa laget ska spela.

Min åsikt om Zlatan kvarstår. Han är en riktigt bra spelare men den här landslagsbojkotten är så jävla larvig. Ändå försvarar folk den. Med näbbar och klor dessutom.

Zlatanister - sänkare av medelintelligensen i Sverige sedan 1981.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback