Har dessa människor inga element?

Det har bara gått en knapp vecka av det nya året men jag tror redan vi har en vinnare av titeln som "2010 års största idioter". Det handlar om en anonym fyrabarnsfamilj bosatt i skånska Bromölla. Denna familj hade roat sig med att grilla lite, får man förmoda, schysst käk utomhus (trots att det är mitt i vintern uppenbarligen). De fick sedan den sällsynt usla idén att ställa grillen inomhus med glöden kvar för att värma sig.

Har dessa människor inga element?

Grillen ställdes alltså in i vardagsrummet och det oundvikliga, nämligen att samtliga familjemedlemmar drabbades av akut kolmonoxidförgiftning, inträffade. Allt syre i rummet försvann och man drog lite till mans i sig gaser som inte är direkt hälsosamma. Som tur var började mamman i familjen kräkas och man insåg först då att det kanske vore en bra idé att uppsöka sjukhus.

Hade familjen somnat är det sannolikt att ingen av dem hade vaknat igen.

Nu slutade detta lyckligt den här gången men man undrar hur jävla dum man får vara. Minsta dagisunge fattar väl att en glödande grill är farlig att ställa inomhus? När man dessutom betänker att den här familjen består av sex personer (två vuxna föräldrar och fyra barn mellan 10 och 20 års ålder) och ingen av dessa begrep faran blir man först lite imponerad över att de alla faktiskt överlevt så här pass länge och sedan förskräckt över att inse att man ingår i samma genpool som dessa individer.

Nu betvivlar jag att någon i den här familjen kommer att läsa detta inlägg eftersom de troligen är för dumma för att fatta hur Internet egentligen fungerar (eller för den delen hur man andas och tänker samtidigt) men jag vill i all välmening ge ett tips som kanske kan komma bra till pass nu när det är så kallt ute:

Sitter ni i bilen och tycker det är kallt ska ni inte dra en slang från avgasröret in genom sidorutan för att värma er med de mysiga avgaserna.

Det var så lite så.

Kommentarer
Postat av: klaradå passar ja det här klippet bra:

http://www.youtube.com/watch?v=gO33wE40iSY

2010-01-09 @ 16:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback